KBC Verzekeringen voor Particulieren

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verzekeringen voor particulieren. Voor meer info kan u steeds een afspraak maken of doorklikken naar de website van KBC.

Verplaatsingen met de wagen, motorfiets…. zijn bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een ongeval is snel gebeurd. Wij staan met onze expertise klaar om u bij te staan, zelfs langs de kant van de weg.

Enkel de aansprakelijkheidsverzekering is verplicht, daarnaast heeft u de vrije keuze uit volgende waarborgen :  rechtsbijstand, omnium, glasbreuk, diefstal, natuurgeweld  en pechverhelping met of zonder vervangwagen.

Ook aan mensen die geen auto hebben, heeft KBC gedacht. Vraag gerust meer info over onze fietsverzekering.

Werd je ziek of raakte je betrokken in een ongeval? Met de KBC hospitalisatiepolis blijf je gespaard van financiële zorgen.

In uw privé leven dekt uw gezinspolis de aansprakelijkheid van u en uw gezinsleden tegenover derden in.

Bent u slachtoffer van een ongeval, dan staan wij u bij om uw schade van de aansprakelijke terug te vorderen.

Nog steeds de populairste verzekering in België.

Hiermee beschermen we je woning en/of inboedel tegen onder andere; brand, waterschade, natuurgeweld, glasbreuk en inbraak.

Je kan bijkomend zelfs je tuin of buitenzwembad mee verzekeren.

De kloof tussen uw laatste loon en uw eerste pensioen wordt alsmaar groter. Start daarom vandaag al met extra pensioenopbouw.

Tijdens vakanties en uitstappen zowel in binnen- als buitenland loop je zeker kans op een ongeval. Met de gepaste verzekering heb je geen onverwachte kosten en raak je veilig en wel terug thuis.

Wil je advies over onze verzekeringen?

Maak een afspraak >