KBC

Furassur Verzekeringen

Boek uw afspraak

Uw zekerheid, ons engagement!

Als KBC verzekeringsagent helpen we je graag verder met de juiste verzekeringsoplossingen en helpen we jouw schadegevallen te regelen voor een vlotte afhandeling van je opgelopen schade, zonder stress.

Heb je vragen of wil je direct een verzekering afsluiten? Contacteer ons telefonisch, via e-mail of kom langs op kantoor na een afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk een mondmasker te dragen wanneer u het kantoor bezoekt.

Indien u meer informatie wenst omtrent de bereikbaarheid van onze diensten, betalen, kredieten, verzekeren en beleggen in tijden van Corona; aarzel dan niet om deze webpagina te consulteren.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je een schadegeval?

Ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven? Onze eigen specialisten helpen u graag persoonlijk verder. U kan ook 24/7 gebruik maken van de KBC Mobile app of KBC Touch.
Lees meer

Verzekeringen

Voordat je besluit een verzekering af te sluiten, is het goed om te bekijken welke verzekeringen je echt nodig hebt en of bepaalde verzekeringen geen overlap hebben met andere verzekeringen die je al hebt. Ga hier eens rustig voor zitten en pleeg overleg met een expert op het gebied van verzekeringen.
Particulieren Ondernemers Verenigingen

Geef je stormschade digitaal via KBC Mobile of KBC Touch aan.

Dat gaat vlot. Wij zorgen verder voor een persoonlijke en snelle afhandeling van je dossier!
Meer informatie

Nieuws

Nieuwsoverzicht