KBC

Furassur, Uw zekerheid, ons engagement!

Boek uw afspraak

Beste klanten, omwille van de huidige situatie en regeringsmaatregelen zijn onze kantoren gesloten. U kan ons steeds telefonisch of via email bereiken

Als KBC verzekeringsagent helpen we je graag verder met de juiste verzekeringsoplossingen en helpen we jouw schadegevallen te regelen voor een vlotte afhandeling van je opgelopen schade, zonder stress.

Heb je vragen of wil je direct een verzekering afsluiten? Contacteer ons telefonisch of via e-mail.

Indien u meer informatie wenst omtrent de bereikbaarheid van onze diensten, betalen, kredieten, verzekeren en beleggen in tijden van Corona; aarzel dan niet om deze webpagina te consulteren.

Heb je een schadegeval?

Ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven? Onze eigen specialisten helpen u graag persoonlijk verder. U kan ook 24/7 gebruik maken van de KBC assist app.
Lees meer

Verzekeringen

Voordat je besluit een verzekering af te sluiten, is het goed om te bekijken welke verzekeringen je echt nodig hebt en of bepaalde verzekeringen geen overlap hebben met andere verzekeringen die je al hebt. Ga hier eens rustig voor zitten en pleeg overleg met een expert op het gebied van verzekeringen.
Particulieren Ondernemers Verenigingen

Wil je persoonlijk advies over verzekeringen?

Laat uw gegevens achter, wij contacteren u voor het maken van een afspraak.
Contact

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Update

Beste klanten, omwille van de huidige situatie en regeringsmaatregelen zijn onze kantoren gesloten. U kan ons steeds telefonisch of via email bereiken.